Image Image Image 01 Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Een greep uit de projecten

Monumentaal pand binnenstad Bergen op Zoom

Een monumentaal bedrijfspand aan de Antwerpsestraat in de binnenstad van Bergen op Zoom. De metalen balustrade aan de achterzijde werd geheel vervangen door een nieuwe van hout, beter passend bij de bouwstijl van het huis. Na diverse herstel- en voorbereidingswerkzaamheden aan hout- en stucwerk is alles opnieuw in de lak gezet. Van Loon adviseerde hierbij om een warmere tint wit te gebruiken, die beter past bij de tijd waaruit het pand stamt. Uiteindelijk is gekozen voor RAL 9001.

Door het balkon aan de voorzijde kon er geen gebruik gemaakt worden van een steiger om bij de toren te komen. De toren is daarom vanaf het dak benaderd. Dankzij de handige gereedschappen die van Loon gebruikt kon zelfs de punt van de toren in ere worden hersteld.

Tijdens de werkzaamheden buiten, kwam de eigenaar van het pand met de vraag of de hal op de begane grond en eerste verdieping ook opnieuw geschilderd konden worden. Uiteraard was dat geen enkel probleem. Daarom zijn de wanden, kozijnen, deuren, trap en plafond opnieuw behandeld in RAL 9010. Het hele gebouw ziet er weer tiptop uit!

Klik hier voor een greep uit de overige projecten!

  • Comments:
    Reacties uitgeschakeld voor Monumentaal pand binnenstad Bergen op Zoom