Image Image Image 01 Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Een greep uit de projecten

Residence Dagmara, Grote Markt, Bergen op Zoom

Midden in de binnenstad, in deze voormalige pastorie heeft Hotel de Draak in Bergen op Zoom (het oudste hotel van ons land) een aantal schitterende hotelkamers gevestigd. De Draak houdt haar kamers graag up-to-date en vroeg Van Loon om advies voor nieuwe, frisse kleuren. Hierbij zijn de muren in de kleur RAL 9002, de plafonds in RAL 9001 en al het lakwerk (incl. radiatoren) in RAL 9016 uitgevoerd.

Het vele houtwerk in de kamers van Résidence Dagmara waren voorzien van een verkeerd type verf. De schitterende balkenplafonds, deuren en overige houten elementen schreeuwden om een beter passende afwerking. De eigenaar werd door Van Loon geadviseerd om op het houtwerk te voorzien van lak. Dat is niet alleen mooier, maar ook beter voor het hout en veel makkelijker schoon te houden. Een win-win situatie!

Door de jarenlange ervaring met historische panden en de innovatieve verfspuit-machine van Van Loon is het resultaat adembenemend. Van dichtbij bekijken? Boek dan een kamer in Résidence Dagmara via www.hoteldedraak.nl.

 Klik hier voor een greep uit de overige projecten!

  • Comments:
    Reacties uitgeschakeld voor Residence Dagmara, Grote Markt, Bergen op Zoom